Micke Syd Andersson gästar podden och temat är Nu har jag bestämt mig.  Startsignalen för att komma i form är att man bestämt sig. Programledaren Malin och Ray Matson har bestämt sig och är på väg. Trummisen Micke Syd bestämde sig och gjorde en rekordsnabb resa. Hör honom berätta om det i det här premiärprogrammet av Kom i Form Podden.

Avsnitt: 001

 

Total
2
Shares

2 comments

 1. Nu har jag lyssnat på er podd. Ni är för söta och trevliga att lyssna på! Här kommer lite tankar…..

  Det är ju lite förstahandsfokus på utseende och viktnedgång och på vad andra tycker.

  Förstahandsfokus ska alltid vara hur man känner sig, tycker jag, då är det lättare att inte ge upp.

  Men det är säkert olika, såklart!

  Jag upplever att det oftast är dom lataste, okunnigaste och mättaste som tycker en massa…….och dom som är avundsjuka säger oftast inget.

  Flera gånger jag har fått höra av den förstnämnda sorten, när jag har tränat och gått ”träningsbananas” inför något långlopp, att ”Springa så där mycket varje dag kan inte vara bra!”
  Men då kan man ställa en motfråga, om personen tycker att det är så himla bra att inte röra på sig någon endaste dag är så himla bra?

  Vaddå bra?

  Jag har ju hellre ont i någon led, någon fot eller ryggen för att jag gjort något än för att jag inte har gjort något. Jag har ju ialla fall blivit starkare någon annanstans och dessutom, piggare och lyckligare.

  Hahaha!

  Ja, så tänker i alla fall jag!

  Äta redigt, springa i skogen och sov ordentligt, då är man snart i sin egna bästa form! Och det är väl det som är att komma i form tänker jag!

  Träna på och lycka till med podden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*